Críticas

Disparando a perros

Artículo anteriorNuestra selección del 2007
Artículo siguientecartas desde Iwo Jima
Comentarios(1)
  1. Gemma Pérez dice:

    Aquesta película tracta sobre el terrible genocidi que va tenir lloc al 1994. Es pot veure com tractaven els tutsis, com si no fossin humans. Els mataven a tots sense pietat. Es pot veure també, com el protagonista (Joe)no sap que fer, si elegir la seva vida o la de milers de persones, quedantse a Rwanda ajudant, amb la possibilitat de morir. Es molt trista, per reflexa la realitat: desgraciadament els drets humans no es compleixen a tot arreu.

Dejar un comentario.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He leído y acepto el aviso legal.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.